Julegaver til katte

julegave ideer til katte

julegave ideer til katte

Julen er for de fleste katte ret ophidsende. Der må ikke mangle passende gaver - uanset om der er tale om en julegave til én på to eller fire ben: en gave er et tegn på agtelse og hengivenhed. Med en julegave til katte viser du hvor meget du sætter pris på din kat. Det er heldigvis også sådan, at man med katte ikke behøver at gruble over, hvad der kunne stå på din kats ønskeseddel. Med både kattelegetøj, katteskåle og kattesenge er der mange gode muligheder for at forære en spændende gaveoverraskelse. Vi har sammensat de bedste gaveideer, hvor du med garanti kan gøre din kat ovenud lykkelig.

Julet kattelegetøj med baldrian

Leg er højt på listen over yndlingsbeskæftigelse for en kat. Legetøj med baldrian kommer som julegave til katte, og gør med garanti din kat lykkelig. Derudover har de en væsentlig fordel: især til jul er der for katte store fristelser i juleguirlander og lyskæder. Baldrian-legetøjet sikrer afveksling, så din kat lader juledekorationen være i fred. I og med at byttet helst ikke skal være juleudsmykningen præsenterer vi her sjovt legetøj, som selv den mest dovne kat ikke kan få nok af.

Hvorfor elsker katte baldrian?

Baldrian hører til en kats yndlingsplanter. I modsætning til mennesker, som baldrian virker beroligende på, reagerer katte euforisk på denne urt. Hvis den befinder sig inde i et stykke legetøj bliver det ekstra interessant for din kat. Baldrian motiverer din kat til leg og til at tumle rundt. På den måde er julen reddet.

Ho, ho, ho! Baldrianpude fra Aumüller

Er du ikke i julestemning? Ikke noget problem, fordi denne baldrianpude skubber festen i gang lige med det samme. Den julede kattepude indeholder spelt og baldrian. Spelten får puden til at rasle, og får din kats nysgerrighed vakt igen, og igen. Hele fyldet er fri for skadestoffer. Denne kattepude inviterer til hygge og leg. Især katte, der let keder sig, er julegaver med baldrian perfekte.

baldrianpude til katte
aumueller kattelegetøj snemand olaf

Snemand Olaf sikrer julestemning hos din kat

Hvis du er på udkig efter en kvalitetsgave som din kat kan tumle med og kramme, så er et legetøj af blødt stof et godt valg. Det hyggelige baldrian-stofdyr Snemand Olaf ser ikke kun nuttet ud - den baldrianrod, som dette kattelegetøj indeholder, stammer fra økologisk fremstilling. Det skaber interesse hos enhver kat og er en julegave du kan give med god samvittighed.

Nuttet legetøj Pingvin Paddy

Ikke alle katte motiveres af duften af baldrian. Det kan stadig være den perfekte gave til din kat - for selvom din kat ikke interesserer sig for baldrian, så er det nuttede legetøj Pingvin Paddy fra Aumüller den perfekte sovekammerat i de kolde vintermåneder. Det plyssede stykke legetøj indeholder økologisk baldrian og økologisk spelt. Derudover er alle enkeltdele syet godt fast, så det ikke er muligt at sluge dem. Derfor egner bamsen sig perfekt som julegave til katte. Og måske ender pingvinen som din kats yndlingslegetøj?

aumueller pingvin baldrian kattelegetøj
aumualler baldrian julemand kattelegetøj

Baldrian-julemand: festlig legetøjspude til katte

Julegaver til katte kan også foræres inden jul. Hvis din kat ikke kan vente til juleaften kan du jo overraske din kat til advent med et stykke legetøj der passer til december.

Julemand baldrian kattelegetøjet fra Aumüller får din kats øjne til at stråle. Baldrianrod tiltrækker katte, og motiverer, i kombination med det raslende spelt, til leg. Julemanden består udelukkende af kvalitetsmaterialer fra Tyskland. Det bløde plys inviterer ikke kun til vilde lege, men også til lange kram. Hvis din kat er lidt utålmodig, så kan du altså allerede, inden jul, forære din kat en Baldrian-julemand.

Rød kat leger med julegaver

Hyggelige kattesenge til den kolde tid på året

Hvad laver katte gerne, ud over at lege og spise? Præcis: sove. Bedre julegaver til katte, end varme og hyggelige kattesenge, findes der altså bare ikke. Fordi selv den mest aktive kat vil gerne døse efter en dag fyldt med eventyr. Da katte er yderst følsomme overfor høje lyde er det ekstra vigtigt at sørge for, at de kan trække sig tilbage. Derfor er det nærliggende at overraske din kat med en blød og varm katteseng. Men også et hyggetæppe, en kattehule eller en kurv vil din kat glæde sig over.

Flotte katteskåle som julegave til kattelegetøj

Til lidenskabelige slikmund er julen den perfekte lejlighed for at hapse lidt lækkerier. Hvis du ikke kun vil overraske din kat med et festmåltid, men også gerne vil servere måltidet i en flot katteskål, så vil din kat være dig evigt taknemmelig. Mad- og vandskåle til katte fås i forskellige farver, former og størrelser - en vellykket julegave til katte, der elsker et festmåltid med stil.

Yderligere festlige julegaveidéer til katte

Ikke kun legetøj, madskåle og senge er tit at finde under juletræet. Dem der leder efter flotte julegaver blandt kattetilbehør kan finde mange andre gaveidéer, såsom

Vores mest hjælpsomme artikler
5 min

Elsker min kat mig? 10 tegn, der beviser det

Katten viser nogle gange mere, nogle gange mindre, hvordan den elsker sin ejer, og det bunder i dens tendens til at have en omskiftelig og hemmelighedsfuld natur. Nogle gange er det også bare fordi den har en lidt mere subtil måde at vise det på end f.eks. hunde. En kattekender vil nok alligevel være i stand til at genkende deres tegn på kærlighed. Jo mere du stoler på dine instinkter - ligesom din kat gør - vil du kunne se og føle, hvor meget din elskede kat elsker dig.
6 min

10 tegn på, at din kat er glad

Når man elsker nogen, ønsker man, at de er lykkelige - og man er nok villig til at gøre en del for at bidrage til den lykke. Det gælder selvfølgelig også for vores katte, som vi deler livet med. De gør jo også os ret glade.
7 min

10 ting du bør vide, før en kat flytter ind

Der er ingen vej udenom - små killinger er søde! Så søde, at mange uden at blinke med øjnene og uden at tænke over konsekvenserne lader en killing flytte ind. Men søde killinger bliver til katte med behov, der kommer til at ledsage dig i de næste 15 til 20 år. Om en killing eller en voksen kat skal flytte ind bør derfor overvejes nøje! Disse "10 ting du bør vide, før en kat flytter ind" hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.