Top 10 kattetilbehør til sommeren

Hvad er det for noget kattetilbehør du bare MÅ eje denne sommer?

Katte har brug for det, som de altid har brug for: masser af tid til at sove, slappe af og spise. Og selvfølgelig mange kælestunder! Fordi de bedste ting er dem, der ikke er ting. Og de koster ingenting. Heldigvis koster det kattetilbehør vi her anbefaler ikke det vilde. Og gør sommeren til en endnu mere speciel oplevelse for din kat.

Rygsæk-transporttaske Sightseeing

Hvis man drømmer om at få de elskede katte med på ture eller udflugter - næsten som en babyvikle - så gør Rygsæk-transporttasken Sightseeing denne drøm til virkelighed. Din kat kan tage med på tur i den komfortable rygsæk. Det behøver jo ikke ligefrem være en vildmarksekspedition! Katte er trods alt som udgangspunkt bundet til det sted, hvor de bor. Hvis du alligevel ønsker at tage din kat med på en af turene, så har rygsækken det plus, at den har et stort netlåg, som kan foldes op, så din elskede kat kan nyde udsigten. Det kan den så også på den ikke så dejlige vej til dyrlægen. Fordi selv til sådanne transporter er rygsækken egnet.

rygsæk til katte
feliway classic til katte

Feliway Classic

Den beroligende Feliway Classic diffusor er tilbage! Den spreder syntetisk efterligning af feromoner, som kan forbedre stressede kattes sindstilstand. På denne måde kan man forhindre mulige konflikter i hjem med flere katte. Også når der hersker undtagelsestilstand, såsom en flytning, eller hvis der flytter en ny kat ind, har Feliway Classic forstøveren haft overbevisende resultater. Det kan lige så godt bruges hjemme som i transportburet, for eksempel på vej til dyrlægen. Feelgod-feromonet formidler en følelse af sikkerhed og tryghed. Selvfølgelig kan du forstærke denne gode følelse ved at opmuntre dit kæledyr og give det en masse kærtegn.

Drikkefontæne

For katte er tilstrækkelig væskeindtagelse ekstremt vigtig, blandt andet for at forebygge nyresygdomme. Hvis katten får serveret tørfoder er det meget vigtigt, at den også drikker meget vand. Ude i naturen er muligheder for vand og drikke aldrig lige ved siden af, hvor byttet bliver fortæret, og derfor bør du egentlig ikke have en vandskål lige ved siden af madskålen, men have flere drikkeskåle rundt omkring. Men især i de varme sommermåneder vil din elskede kat se frem til at kunne finde forfriskning i en drikkefontæne. Drikkefontæner og katteskåle fås i forskellige designs, materialer og størrelser, så du vil kunne det helt rigtige til din elskede kat.

katte pool med ekstra legetøj

Kitty Pool med flydende legetøj

Katte der kan lide vand, vil have stor glæde af Kitty Pool med det flydende legetøj! Derudover vil det være interessant for din elskede kat, hvis du lægger kattegodbidder på det flydende legetøj. Det flydende legetøj er farvet med madfarve. Derfor er det helt ufarligt for din kat. I vintermånederne kan du opbevare Kitty Pool på en pladsbesparende måde, fordi det er let at folde sammen. Bunden glinser af perlemor, og forstærker vandets reflekser - og er på den måde et spændende skuespil, som katten vil være magisk tiltrukket af.

Kølemåtte til katte Keep Cool

Hvis din kat er udmattet efter rejsen eller endda bare fordi man ligger dagen lang og daser i den søde sol, vil den være glad for at få et sted til en kølig lur. Katte har i koldt vejr brug for et varmt sted uden træk at trække sig tilbage til, men det er lige så vigtigt at de kan hvile på en kølemåtte om sommeren for at få ny energi. Trods alt har katte altid mangt et eventyr de skal ud på, og der skal de være udhvilede. Især når det bliver varmt om sommeren er det rart, når din kat holde hovedet koldt på Keep Cool. Måtten når sin afkølingstemperatur næsten af sig selv. Man behøver ikke engang at lægge på køl først, endsige putte den i fryseren. Du skal blot placere måtten på det udvalgte sted og lægge din kat forsigtigt ovenpå. Kølemåtten køler langsomt ned og hjælper forsigtigt med at regulere kropstemperaturen, især i højsommeren. Måtten kan også bruges til små hunde. Den kan også bruges som indlæg i katte- eller hundekurven. Vær dog sikker på, at din kat eller hund ikke bliver underkølet. Derfor bør du altid have et halvt øje på dem.

kølemåtte for katte
Kattenet

Kattebeskyttelsesnet med trådforstærkning

Hvis din kat er en indekat i en lejlighed, men fra tid til anden gerne vil ud på altanen for at se på fugle og for at nyde sol og fuglekvidder, anbefaler vi et sikkerhedsnet med trådforstærkning. Selv hvis din elskede kat bider hårdt til, vil materialet modstå det - ligesom materialet kan modstå vind, vejr & sollys. Alligevel bør du altid holde et halvt øje med katten. På grund af den lille maskestørrelse på 3 x 3 cm er nettet også velegnet til killinger.

SureFlap Mikrochip kattelem

Ligesom kattebeskyttelsesnettet er også SureFlap Mikrochip kattelem en Top Seller. Og med rette - fordi kattelemmen med 4-vejs lukning er et godt produkt, der begejstrer kunder og katte. Til meget store katte anbefales en anden model: SureFlap XXL Microchip Hundelem / Kattelem. Med begge versioner er der tale om en revolutionerende, batteridrevet kattelem, der aflæser kattens chip via en antenne med lang rækkevidde og bruger den som en nøgle. Med blot et tryk på en knap gemmer den banebrydende kattelem din kats chipnummer. Så det er kun din kat, der smutter forbi den integrerede "dørmand", og ikke alle naboskabets katte.

SureFlap Mikrochip kattelem
Catsan kattegrus

Catsan Hygiejnegrus

Vores kattevenner er meget renlige væsener, som vi ved. Derfor sætter de også pris på, at de hygiejniske hvide kvalitetskorn absorberer urinen meget hurtigt. Nemlig, før lugt opstår i det hele taget. Det kan lugtfølsomme ejere, men også katten selv, kun være tilfredse med. Fordi også kattenæser er ekstremt følsomme, hvilket ikke mindst kan føres tilbage til deres over 60 millioner lugteceller. Catsan Hygiejnegrus består af naturligt kalk og fint kvartssand. Så kan du være sikker på, at luften er fri for potentielt farlige fibre eller andre stoffer, som ellers kunne forårsage overfølsomhed hos katte.

Kattehus Maisonette

Katte elsker eventyr. Men lige så vigtige for dem er det at kunne trække sig tilbage med jævne mellemrum, hvor de kan tanke energi med en lang lur. Hyggesenge og lignende er en god mulighed. Men i og med katte værdsætter at have flere forskellige steder at trække sig tilbage til, er kattehuset Maisonette perfekt. Det lille træhus er også ideelt udendørs. Det er blevet overfladebehandlet med en harmløs vandbaseret lakering og er derfor vejrbestandig. Vi anbefaler dog, at du behandler det regelmæssigt, hvis du bruger det udendørs. For øvrigt er hytten også vidunderligt velegnet til små hunde. Taget består af bitumen og sikrer effektiv beskyttelse mod solstråling og især meget høj varme. Derudover kan din kat eller din lille hund nyde udsigten fra taget. Lamellerne sikrer, at der ikke er træk indenfor i huset - hos katte vigtigt for trivslen. Når katten har tanket ny energi, kan den vende tilbage til eventyr.

Kattehus Maisonette
vand- og foderautomat 2in1 for katte

Foder- og vandautomat 2in1

Vand og mad er ligeledes afgørende for at tanke energi. Tørfoder bør egentlig kun bruges som supplement, da mængden af fugtighed i tørfoder egentlig er for lav. For lavt væskeindtag kan føre til problemer med især nyrerne. Du bør altså sørge for, at katten drikker nok vand. Med foder- og vandautomaten 2in1 kan katten betjene sig selv. Det er en dispenser til både foder og vand. Vanddispenseren sørger for et konstant vandniveau i vandskålen. Dybest set er det mere naturligt for katte, at mad og vand ikke er placeret samme sted. Det er trods alt vilkårene i naturen. Her ville katte indtage vand i nærheden af byttet, fordi vandet kunne være forurenet af det nedlagte byttedyr. Men hvis du derudover placerer flere vandskåle forskellige steder rundt omkring, er det fint. Foderdispenseren holder tørfoderet hygiejnisk frisk. En skyder kan bruges til manuelt at fylde madskålen. Vanddispenseren egner sig især også til, hvis du skulle være på ferie, og hvis kattesitteren kun dukker op en eller to gange om dagen. På den måde har katten en slags lagerbeholdning af vand. Selvfølgelig kan vandets friskhed kun garanteres, hvis der tilsættes almindeligt ferskvand med jævne mellemrum. Det bliver mennesket nødt til at gøre.

Uanset hvilket af de produkter du vælger - vi ønsker dig en god sommer ved din kats side!

Vores mest hjælpsomme artikler
5 min

Elsker min kat mig? 10 tegn, der beviser det

Katten viser nogle gange mere, nogle gange mindre, hvordan den elsker sin ejer, og det bunder i dens tendens til at have en omskiftelig og hemmelighedsfuld natur. Nogle gange er det også bare fordi den har en lidt mere subtil måde at vise det på end f.eks. hunde. En kattekender vil nok alligevel være i stand til at genkende deres tegn på kærlighed. Jo mere du stoler på dine instinkter - ligesom din kat gør - vil du kunne se og føle, hvor meget din elskede kat elsker dig.
6 min

10 tegn på, at din kat er glad

Når man elsker nogen, ønsker man, at de er lykkelige - og man er nok villig til at gøre en del for at bidrage til den lykke. Det gælder selvfølgelig også for vores katte, som vi deler livet med. De gør jo også os ret glade.
5 min

Kattenavne for 2018

Du har besluttet dig for, at en kat skal flytte ind hos dig? Så kan vi kun lykønske dig. Fordi katte er vidunderlige væsener og meget behagelige at leve sammen med. Skulle du stadig have brug for inspiration til at finde kattenavne, har vi her nogle ideer og værdifulde tips.