Top 10 sommertilbehør til katte

Top 11 kattetilbehør til sommeren

Hvad er det for noget sommertilbehør til katte du bare MÅ eje denne sommer?

Katte har brug for det, som de altid har brug for: sove, slappe af og spise. Og så skal de selvfølgelig aes en hel masse!

Derudover er der dog nogle ting, der kan være praktiske at have om sommeren. Vi anbefaler her kattetilbehør, så din kat kan nyde sommeren endnu mere. Her er tilbehør der hjælper din kat i sommervarmen eller generelt er praktisk, når katten gerne vil tilbringe meget tid ude.

Rygsæk-transporttaske Sightseeing

Hvad hvis man kunne tage sin kat med på tur eller udflugt – næsten som en babyvikle.

Så gør Rygsæk-transporttasken Sightseeing denne drøm til virkelighed. Din kat kan tage med på tur i den komfortable rygsæk. Det behøver jo ikke ligefrem være en vildmarksekspedition! Katte er trods alt som udgangspunkt bundet til det sted, hvor de bor.

Hvis du alligevel ønsker at tage din kat med på en af turene, kan du folde det store nettag op, så din elskede kat kan nyde udsigten. Det kan den så også på den ikke så dejlige vej til dyrlægen. Fordi selv til sådanne transporter er rygsækken egnet.

rygsæk til katte
Drikkefontæne

Drikkefontæne

Især i de varme sommermåneder vil din elskede kat se frem til at kunne finde forfriskning i en drikkefontæne. Derfor er en drikkefontæne som kattetilbehør et must-have om sommeren.

Kombinationen af vandskåle og en drikkefontæne anbefales. Drikkefontæner og katteskåle fås i forskellige designs, materialer og størrelser, så du vil altid kunne finde det helt rigtige til din kat.

Tilstrækkeligt væskeindtag er ekstremt vigtigt for katte. De bør derfor især om sommeren få serveret vådfoder, fordi det har et højt væskeindhold.

Du bør kun servere tørfoder som supplement, fordi mængden af væske i tørfoder er betydeligt lavere. Hvis katten spiser meget tørfoder er det endnu vigtigere, at den også drikker masser af vand. Du bør ikke kun have en vandskål lige ved siden af madskålen, men flere drikkeskåle rundt omkring.

Foderautomat – altid friskt foder

Brug denne foderautomat, hvis du arbejder om dagen, eller hvis du har planer om at tage væk weekenden over. Den batteridrevne foderautomat C300 garanterer, at din kat får den rigtige mængde foder på det rigtige tidspunkt.

Det er ideelt til de varme måneder, at man kan lægge tør- eller vådfoder i tre små beholdere i denne maskine, der køles af en køleenhed, og som er nem at gøre rent.

Foderautomat
Kølemåtte til katte

Kølemåtte til katte

Hvis din kat er udmattet efter rejsen eller måske bare af at dase dagen lang i solen, så vil katten være glad for at få et sted hvor den kan få en kølig lur.

Om sommeren bør dette sted dog kunne have en forfriskende virkning. En god idé er derfor en kølemåtte, hvor din kat kan hvile og lade batterierne op. Trods alt har katte altid mangt et eventyr de skal ud på, og der skal de være udhvilede.

Især når det bliver varmt om sommeren er det rart, hvis din kat kan holde hovedet koldt på Keep Cool. Måtten er fyldt med en kølende gel, der afkøler din kat i timevis uden brug af el eller vand. Vær dog sikker på, at din kat ikke når at blive FOR kold. Derfor bør du altid holde lidt øje med den.

Kattebeskyttelsesnet med trådforstærkning

Hvis din kat er en indekat, men fra tid til anden gerne vil ud på altanen for at se på fugle og for at nyde sol og fuglekvidder, anbefaler vi et sikkerhedsnet med trådforstærkning. Selv hvis din elskede kat bider hårdt til, vil materialet modstå det – ligesom materialet kan modstå vind, vejr & sollys.

På grund af den lille maskestørrelse på tre til tre centimeter er nettet også egnet til killinger. Alligevel bør du altid holde et halvt øje med katten.

Kattenet
SureFlap Mikrochip kattelem

SureFlap Mikrochip kattelem

Denne kattelem er et godt tilbehør til katte, især om sommeren. Den giver dig mulighed for at styre kattelemmen via en gratis app på din smartphone. SureFlap Hub kan købes separat og sender data fra kattelemmen direkte til din mobile enhed.

Her har du styr på, hvornår din tiger forlader huset og kommer ind igen, men du kan også når og hvor som helst indstille de tidspunkter hvor kattelemmen skal låses op, hhv. låses.

Når dine kæledyr er registreret, åbner kattelemmen kun for netop dem og sender yderligere oplysninger og statistikker om det respektive dyrs færden direkte til din telefon. Sensorerne på kattelemmen reagerer på den chip du har kodet ind i kattelemmen, og forhindrer dermed, at uønskede gæster trænger ind. På den måde er det kun din kat, der virkelig kan komme forbi den integrerede “dørmand”. Naboernes katte bliver holdt uden for.

Selvrensende kattetoilet

Især når det er varmt kan ubehagelige lugte blive mere intense. Det er her PetSafe® ScoopFree® Ultra selvrensende kattetoilet kan hjælpe.

Kattebakken har en justerbar rengøringscyklus. Du kan indstille, hvornår riven automatisk fejer klumper ned i den forseglede skraldespand efter brug, så din kat kun møde rent grus. Du behøver ikke længere bekymre dig om at skulle rense kattebakken dagligt! Specielt velegnet, hvis du vil rejse væk weekenden over.

LittyCat kattegrussystem

LittyCat kattegrussystem

Dette kattetilbehør er en reel hjælp om sommeren, fordi bortskaffelsessystemet lukker ubehagelige lugte inde.

LittyCat bortskaffelsessystem til kattegrus er specielt udviklet til at opbevare indholdet af din kattebakke på en hygiejnisk måde, indtil du smider det ud i skraldespanden udenfor. Den smarte klik-og-væk hygiejnelås sørger simpelthen for, at det snavsede grus forsvinder i spanden når du trykker på knappen.

Det er lukket inde i et rør med flere lag husholdningsfilm, så ubehagelige lugte ikke kan undslippe.

Kattehus Maisonette

Katte elsker eventyr. Men lige så vigtige for dem er det at kunne trække sig tilbage med jævne mellemrum, så de kan tanke energi med en lang lur. Hyggesenge og lignende er en god mulighed.

Men i og med katte værdsætter at have flere forskellige steder at trække sig tilbage til, er kattehuset Maisonette perfekt. Huset er et godt valg, især som kattetilbehør om sommeren. Her kan din kat altså trække sig tilbage i skyggen, og det lille træhus kan sagtens bruges udendørs.

I øvrigt er hytten også velegnet til små hunde. Taget består af bitumen og sikrer effektiv beskyttelse mod solstråling, især hvis det er meget varmt. Din kat eller lille hund kan fra taget også nyde udsigten over haven, altanen eller stuen. Lamellerne ved indgangen til sovehulen garanterer også, at der er et sted hvor katten er beskyttet mod træk. Når katten har tanket ny energi, kan den vende tilbage til eventyr.

Kattehus Maisonette

Kitty Pool med flydende legetøj

Et andet godt kattetilbehør til sommeren er et kattebassin. Katte der kan lide vand vil have stor glæde af Kitty Pool med det flydende legetøj! Derudover vil det være interessant for din kat, hvis du lægger kattegodbidder på det flydende legetøj.

Kattelegetøjet er farvet med madfarve, og derfor helt ufarligt for din kat. I vintermånederne kan du opbevare Kitty Pool på en pladsbesparende måde, fordi det er let at folde sammen. Bunden glinser af perlemor, og forstærker vandets reflekser – og er på den måde et spændende skuespil, som katten vil være magisk tiltrukket af.

Uanset hvilken af de produkter du vælger – vi ønsker dig en god sommer ved din kats side!

Vores mest hjælpsomme artikler
5 min

Elsker min kat mig? 10 tegn, der beviser det

Katten viser nogle gange mere, nogle gange mindre, hvordan den elsker sin ejer, og det bunder i dens tendens til at have en omskiftelig og hemmelighedsfuld natur. Nogle gange er det også bare fordi den har en lidt mere subtil måde at vise det på end f.eks. hunde. En kattekender vil nok alligevel være i stand til at genkende deres tegn på kærlighed. Jo mere du stoler på dine instinkter - ligesom din kat gør - vil du kunne se og føle, hvor meget din elskede kat elsker dig.
6 min

10 tegn på, at din kat er glad

Når man elsker nogen, ønsker man, at de er lykkelige - og man er nok villig til at gøre en del for at bidrage til den lykke. Det gælder selvfølgelig også for vores katte, som vi deler livet med. De gør jo også os ret glade.
7 min

10 ting du bør vide, før en kat flytter ind

Der er ingen vej udenom - små killinger er søde! Så søde, at mange uden at blinke med øjnene og uden at tænke over konsekvenserne lader en killing flytte ind. Men søde killinger bliver til katte med behov, der kommer til at ledsage dig i de næste 15 til 20 år. Om en killing eller en voksen kat skal flytte ind bør derfor overvejes nøje! Disse "10 ting du bør vide, før en kat flytter ind" hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.