Tyggeben og tyggepinde til hunde

Tyggeben og tyggepinde til hunde

Tyggesnacks har en fast plads i lommen hos mange hundeelskere. De populære godbidder tjener jo ikke bare som belønning eller motivation under hundetræningen! Det at tygge, bide og gnave er nemlig nogle af de mest indgroede instinkter hos hunde. Hundegodbidder renser på den måde ikke kun tænderne og styrker tyggemusklerne, men er stresslindrende i ukendte situationer.

Men hundegodbidder er ikke lig hundegodbidder. Det rigtige tyggeben skal også være sund og tilpasset enten hvalpe, voksne hunde eller seniorer. Som det er med hundeernæring generelt, så scorer produkter uden sukker og kemiske tilsætninger højt på skalaen. Tandplejende hundegodbidder bør være så hårde og seje som mulige – de ansporer din hund til at tygge og gnave ordentligt igennem, og kan ikke bare sluges i én mundfuld.

Aktive, unge og følsomme hunde elsker den timelange beskæftigelse med “deres” tyggeben. Det kendte tyggeben kan på den måde få din hund til at udholde en uvant situation, og undgå nervøsitet.

Hos zooplus.dk er der et stort udvalg af tyggepinde og tyggeben til hunde! Uanset om der er tale om tandplejende godbidder, tyggepinde, hundekiks eller naturprodukter: her finder du den rette godbid til enhver slags hund.

Kausnacks für den Hund

Vores mest hjælpsomme artikler
9 min

Når hundens løbetid kommer

Også selvom tævens løbetid er en helt naturlig proces – så giver hundens mærkværdige opførsel, pletter på tæpperne og risiko for uønskede svangerskaber hundeejere mange bekymringer. Her er alt, hvad du har brug for at vide om din tæves løbetid.

10 min

Berolige gøende hunde

„Hunde som gøer, bider ikke!“ Denne talemåde lyder måske som en trøst, men konstant gøende hunde giver ikke bare dårlige nerver, de irriterer også naboerne. Men hvorfor gøer hunde egentlig? Og kan man vænne dem af med det?

11 min

Chihuahua

Verdens mindste hunderace har verdens mest berømte ejere og er en af de racer der lever længst. Chihuahua er en hund af superlative dimensioner, hvor de har hjem i Madonnas, Britney Spears' eller Paris Hiltons håndtasker. Den mexicanske racehund er meget mere end en luksuriøs skødehund.