Julegaver til hunde

Julegaver til hunde

Ho ho ho! Julen er over os, og hunde ser frem til spændende gaver under juletræet. Din hund er uundværlig i familien. Uanset om det er tale om et hundetæppe eller et stykke hundelegetøj - din hund vil være dig taknemmelig uanset hvad. Hunde er gennem deres kærlighed og trofasthed en daglig gave. Hvis du elsker at få lov til at vise din taknemmelighed, finder du her de bedste ideer til en perfekt julegave til hunde.

Julet hundemode & tilbehør

Hvis du vil være sikker på, at din hund er ved din side når i går en tur, har den brug for et robust halsbånd og en behagelig sele. Hvis du leder efter en moderne julegave til en hund, går du ikke galt i byen med et flot sæt bestående af halsbånd og hundesnor. Hvis du ikke allerede kender størrelsen på hunden, kan du bruge målebåndet til at måle ryglængden, så julegaven kommer til at passe.

Halsbånd, hundesnor og hundeseler er elegant tilbehør når din hund skal gøre sig til overfor andre. Både store og små hunde har brug for et halsbånd, der sidder godt, samt en holdbar snor, når de skal luftes. Når en hundesele sidder rigtigt, byder den på komfort og sikkerhed. Hundesnor, halsbånd og seler findes i forskellige former og farver, så her finder du altid den rigtige julegave til enhver slags hund.

En varm hundesweater til din hund - rigtig julehygge

Julet hundetøj er altid en god gaveide, fordi de beskytter din firbenede ven mod kulden. En hundesweater fås i forskellige farver, materialer og størrelser. Vigtigt er især beskyttelsen på maven, så din hund på kolde dage ikke kommer i kontakt med sne og is.

En julet hundesweater er en god idé hvis du er på udkig efter en julegave til hunde af den moderne slags. Et godt eksempel er den røde hundesweater "Rudi", som er behageligt hundetøj med rullekrave, og som har en sjov rensdyrbrodering på ryggen, og så er der jo nærmest garanti for julestemning. De farverige pomponer gør julesweateren til et stykke hundetøj til de legesyge. Materialet kan strækkes og holder din hunds mave varm - et ægte øjefang blandt julegaver til hunde!

Juletrøje til hunde

Hundelegetøj til jul

Især hunde, der har et særligt højt behov for hygge, er bløde bamser den ideelle julegave. En dejlig blød bamse får din hunds hjerte til at slå et ekstra slag af glæde. Den vil helt sikkert altid være at finde i din nærheden af din hund.

Hundesnack Legetøj kanin

For en hund, der nyder et kram lige så meget som en hundesnack, er der sandsynligvis ingen bedre julegave end et stykke legetøj, hvor der er gemt godbidder indeni. Med det søde hundelegetøj "Rabbit" kan din hund tumle rundt i håb om lidt julegodter. Denne grå Angorakanin af syntetisk filt har en mave af termoplastisk gummi. Maveåbningen kan bruges til at fylde legetøjet med godbidder. Så bliver leg også ekstra interessant når man også kan få lov til at guffe lidt.

Bjørne-tovet til legesyge hunde

Hunde elsker at lege - hvad enten de er alene, eller sammen med andre, (uanset om det er artsfæller eller familie). Dem der har en legesyg hund derhjemme, ved hvor ivrigt der kan logres med halen, når yndlingslegetøjet tages frem.

Et tov er den perfekte julegave til en hund, der elsker at tumle rundt. Dette hvalpelegetøj - en nuttet brun bjørn - er ideel til din hvalp. Bjørnen er lavet i blødt plys. Desuden er dens mave udstyret med to robuste reb og med squeaker. Dette gør det nemt at løbe rundt med den, at trække i den og kaste. Efter at have leget, er den søde bjørn også den perfekte nusseven!

bamse med tov til jul
hundelegetøj juletræ

Højt fra træets grønne top! Julesjov til din hund

Hvis hundelegetøjet er slidt af mange timers leg, kan du opgradere til jul. Hunde elsker deres legetøj og vil helst aldrig af med det. Så er det jo rart hvis man til jul kan skænke et stykke hundelegetøj, som ikke kun er grønt til juletid. Et vinterlegetøj skaber glæde i dit hjem, selv når vejret er lidt smattet. Et hundelegetøj med blødt stof kan bruges både til at tumle rundt med, men også hvis man gerne vil have et krammedyr når der skal slappes af.

Bløde julede hundetæpper

Nogle hunde synes, at al den trængsel og støj er lidt for meget af det gode. Med en hyggelig, julet hundepude som julegave giver du din hund mulighed for at trække sig tilbage. Hundesenge giver din hund mulighed for at sove i ro og ro under juletræet - eller i det mindste meget tæt på. De ekstra tykke og hyggelige underlag har en isolerende virkning mod kolde gulve. De giver varme og hygge. Den behagelige Trixie Hundepude ”Patchwork”  giver din hund maksimal komfort, og et hyggeligt sted at hvile og sove i den kolde juletid.

Træningstilbehør til nytårsforsættet

Udover legetøj og moderigtigt hundetøj er også julegaver til sportsorienterede hunde et godt julegaveforslag.

Når juledagene er overstået, står det nye år og banker på. Hvis i vil dyrke mere sport i det nye år er hundetræning et godt bud. Giv din hund funktionelle sportsartikler, som i senere kan prøve sammen. Til hundesport kan du finde forskelligt udstyr og træningsredskaber. Med en julegave af den sportslige slags starter du og din hund det nye år på en ordentlig måde.

Er din hund en sportskanon eller kan den et par tricks?

Uanset om det er agility, lege der udfordrer hjernen, dummy-træning eller om i tager en løbetur sammen - et godt udstyr understøtter hundetræningen og hjælper med at komme i form. Nytårsforsæt behøver ikke vente til januar. Hunde er nysgerrige og ivrige efter at lære nye ting, så du kan sådan set starte træningen med det samme. Det rigtige træningsudstyr hjælper med at nå de mål du har sat dig og motiverer din hund.

Dem der vil i gang med hundetræning, kan starte til juletiden med en passende gaveide.

Flere spændende julegaver til din hund

Ud over særlige juletilbud til hunde er der mange flere gaveideer, såsom:

Vores mest hjælpsomme artikler
3 min

Hundesele eller hundehalsbånd?

Sele eller halsbånd - hvad er mere artskorrekt? Et spørgsmål, der deler vandene. Det handler dog om mere end blot et spørgsmål om tro. Det er nemlig sådan, at det afhænger af mange forskellige faktorer, om du og din hund bliver gladere med en passende hundesele eller et passende halsbånd.
6 min

10 tegn på, at din hund er glad

"Hvordan ved jeg, at min hund er glad og har det godt?". "Hvordan ved jeg, at jeg gør alt rigtigt, og at den har et godt liv med mig?". Det er spørgsmål, som mange hundeejere står overfor. Sandsynligheden for, at din hundekammerat er glad er særlig høj, når den er fuldt beskæftiget. Én måde er at bruge meget tid sammen med den, for eksempel ved at tilbringe en stor del af dagen med leg. Også - hvilket ikke kan siges tit nok - foder af høj kvalitet er afgørende for dens fysiske og mentale sundhed, og dermed dens humør. Ultimativt kan kun hormonniveauerne fortælle dig, om din hund er tilfreds.