Julegaver til hunde

Hund med mange julegaver

Gør julen til noget helt særligt for din hund. Vores gaveideer får hundehjerter til at banke hurtigere.

Ho ho ho! Julen står for døren. Din følgesvend tilhører selvfølgelig også familiens inderkreds. Hunde er gennem deres kærlighed og trofasthed en daglig gave. Hvis du elsker at forære gaver, finder du her de bedste ideer til en perfekt julegave til din hund. Uanset om det er tale om et hundetæppe eller et stykke hundelegetøj – din hund vil være dig taknemmelig uanset hvad.

Julegaver til hunde: mode & tilbehør

Hvis du vil være sikker på, at din hund er ved din side når I går en tur, har den brug for et robust halsbånd og en snor.

Hvis du leder efter en moderne julegave til en hund, går du aldrig galt i byen med et flot sæt bestående af halsbånd og hundesnor. Hvis du ikke allerede kender målene på hunden, kan du bruge et målebånd til at måle ryglængden, så julegaven kommer til at passe.

Halsbånd, hundesnor og hundeseler er elegant tilbehør når din hund skal gøre sig til overfor andre. Det er især når du har fat i den rigtige hundesele, at du kan sørge for komfort og sikkerhed. Ligesom med halsbånd findes der seler i forskellige former og farver, så her finder du altid den rigtige julegave til enhver slags hund.

Varme julesweatre og hundefrakker

Julet hundetøj er altid en god gaveide, bl.a. fordi de beskytter din hund mod kulde. En hundesweater fås i forskellige farver, materialer og størrelser. Ekstra vigtig er beskyttelsen på maven, så din hund på kolde dage ikke kommer i kontakt med sne og is.

På ekstra kolde og våde dage kan det være også en god idé at din hund har noget passende at have på, som f.eks. vinterfrakker. De beskytter hunde mod vind og vejr, og omgivelserne vil kigge en ekstra gang når din hund har smart tilbehør på.

Hundelegetøj til jul

Især til hunde, der har et ekstra højt behov for hygge, er bløde bamser den ideelle julegave. Sådan en blød bamse får din hunds hjerte til at slå et ekstra slag af glæde – og den får helt sikkert en hædersplads i kurven.

Senge og madrasser: hyggelige julegaver til hunde

Der findes ikke noget bedre end at slappe af efter en lang gåtur gennem et sneklædt vinterlandskab! Men man har brug for det rigtige underlag hvis man virkelig vil slappe af. Det er her en hyggelig hundeseng kommer ind i billedet.

Gør din hund glad og forær den en stilfuld ny seng. Følgende modeller får ikke kun hundehjerter til at banke hurtigere, de passer også fint ind i de fleste hjem:

Flere spændende julegaver til din hund

Ud over særlige juletilbud til hunde er der mange flere gaveideer, såsom:

Vores mest hjælpsomme artikler
5 min

10 tegn på, at din hund er glad

"Hvordan ved jeg, at min hund er glad og har det godt?". "Hvordan ved jeg, at jeg gør alt rigtigt, og at den har et godt liv med mig?". Det er spørgsmål, som mange hundeejere står overfor.

7 min

5 gode grunde til at få en voksen hund

Lad os være ærlige: en lille, fluffet hvalp er lige til at dåne over. Voksne hunde, som f.eks. fra dyrehjem eller dyreinternat, har tit dårlige chancer overfor så meget nuttethed. Det er en skam, fordi det har sine fordele at få en ældre hund. Hvad består de af og hvorfor mange fordomme om voksne hunde ikke stemmer, kan du finde ud af her.