Tyggeben og tyggepinde til hunde

Tyggeben og tyggepinde til hunde

Tyggesnacks har en fast plads i lommen hos mange hundeelskere. De populære godbidder tjener jo ikke bare som belønning eller motivation under hundetræningen! Det at tygge, bide og gnave er nemlig nogle af de mest indgroede instinkter hos hunde. Hundegodbidder renser på den måde ikke kun tænderne og styrker tyggemusklerne, men er stresslindrende i ukendte situationer.

Men hundegodbidder er ikke lig hundegodbidder. Det rigtige tyggeben skal også være sund og tilpasset enten hvalpe, voksne hunde eller seniorer. Som det er med hundeernæring generelt, så scorer produkter uden sukker og kemiske tilsætninger højt på skalaen. Tandplejende hundegodbidder bør være så hårde og seje som mulige - de ansporer din hund til at tygge og gnave ordentligt igennem, og kan ikke bare sluges i én mundfuld.

Aktive, unge og følsomme hunde elsker den timelange beskæftigelse med "deres" tyggeben. Det kendte tyggeben kan på den måde få din hund til at udholde en uvant situation, og undgå nervøsitet.

Hos zooplus.dk er der et stort udvalg af tyggepinde og tyggeben til hunde! Uanset om der er tale om tandplejende godbidder, tyggepinde, hundekiks eller naturprodukter: her finder du den rette godbid til enhver slags hund.

Vores mest hjælpsomme artikler
5 min

Fødevarer som ikke er tiltænkt hunde

Selvom hunde historisk set har været brugt som lidt af en skraldespand for mad der er blevet til overs, og selvom hunden til dels stadig bliver brugt sådan i dag, er det naturligvis kun visse fødevarer, som bør lande i hundeskålen. En velsmagende hapser i ny og næ er tilladt - forudsat at det ikke skader hundens helbred.

Nogle fødevarer til mennesker er dog vitterligt skadelige eller endda giftige for hunde. Vi mennesker bør derfor have godt styr på, hvad vi må og ikke må lægge ned i hundeskålen.

I tilfælde af, at hunden spiser noget, den ikke bør spise, bør du straks gå til din dyrlæge. For at kunne behandle hunden ordentligt kommer vedkommende til at spørge dig om, hvor længe det er siden, og hvor meget din hund har spist.

Nogle gange vil man desværre ikke kunne redde hunden. Derfor skal det undgås for enhver pris, at hunden indtager uegnet mad - du kan nemlig risikere at skulle handle meget hurtigt for at nå at redde din hund.