Top 8 sommertilbehør til hunde

Hvilket tilbehør MÅ du have til din hund her til sommer?

Din hund har sikkert allerede tilbehør til hunde som gør livet lettere for hund og ejer. Men vi præsenterer her de produkter, der gør hundens sommerliv endnu mere cool end det allerede er tilfældet.

hundepool

•        Dog Keep Cool Hundepool

En hundepool er bare et hit på en varm sommerdag, og Dog Keep Cool Hundepool, hvor din hund kan plaske rundt efter hjertens lyst, er bare sagen. Denne pool er lavet af slidstærkt plast, så materialet holder til, at din hund rigtig tumler løs. Den skridsikre bund er med til at sørge for, at hunden ikke glider rundt - det kunne ellers hurtigt spolere hele legen. Poolen har ingen luftkamre, så du behøver ikke pumpe den op (hvilket ellers godt kan være et irritationsmoment). Så sveder du altså ikke unødigt i sommervarmen.

•        Keep Cool Kølemåtte

Så din hund holder sig kølig selv ved høje temperaturer, bliver den sikkert glad for, hvis den kan ligge på kølemåtte "Keep Cool" og tage sig en lang lur. Måtten giver øjeblikkelig køling, så den behøver ikke at ligge på køl først eller endda i fryseren. Den afkøles gradvist og hjælper hunden med at regulere sin kropstemperatur på en skånsom måde. Den kan for eksempel sikre coolness i en hyggeseng. Hvis du har en kat må de gerne også ligge på kølemåtten - forudsat din hund tillader det.

keep cool hundemåtte
Trixie cool

•        Trixie kølende naturgummi tyggeben

Trixie kølende naturgummi-tyggeben giver din hund legende let lidt køling: legetøjet afgiver kølende vand gennem små huller, når man bider og tygger i det. Tyggebenet kan flyde, så mens der leges i søer eller i strandkanten, vil det altid flyde i vandoverfladen, og det får din hund sikkert meget sjov ud af. Men mange hunde nyder den forfriskende effekt simpelthen fordi visse hunderacer ikke kan tåle høje temperaturer særlig godt. Der findes ingenting bedre end at tage en dukkert i ny og næ. Den er også velegnet til hvalpe under tandskift.

•        Redningsvest af neopren

Hvis du planlægger et større vandeventyr med din hund, anbefaler vi en redningsvest til hunde. Det giver din hund optimal beskyttelse mens du har det sjovt på og i vandet. Uanset om du er på sejltur eller er ude at vende kajakken - med en redningsvest kan din hund føle sig tryg i enhver situation. Ellers kan der altid forekomme situationer, der kan være farlige. På grund af sin anatomiske form er vesten meget komfortabel.

hunde redningsvest
Pet Head Oatmeal balsam

•        Pet Head Oatmeal potebalsam

Pet Head Oatmeal Potebalsam fryder din hund lige så meget som håndbalsam giver dig glæde. Påvirkninger såsom varm asfalt - eller om vinteren, salt og koldt vejr - kan til tider irritere din hunds poter ganske gevaldigt. Hundens snude kan ligeledes blidt cremes ind med denne fede plejecreme. Fugtgivende olivenolie, lindrende shea-smør og aloe vera sikrer dog især din hunds poteballer intensiv pleje. Dette balsam har en behagelig duft for både menneske- og hundenæser, med ingredienser såsom "oats" (havregryn), mango og kokosolie. Også meget vigtigt: shea-smørret fremstilles uden dyreforsøg! Alle slags dyr bør trods alt have et liv fuld af glæde.

•        KONG Aqua hundelegetøj

Dette vandlegetøj, der hopper uforudsigeligt rundt i vandet, lover køligt-vådt sommerspas uden ende til din hund. KONG Aqua er også fantastisk til hundetræning og er perfekt til apportlege. Legetøjet er fremstillet af robust naturgummi og med snoren vil du kunne kaste den meget langt, så din hund kan få rigtig meget motion i sin iver efter at fange den og bringe den tilbage til dig. Signalfarven gør det nemt for din hund at finde den, selv hvis den lander i tæt buskads.

kong aqua

•        SnuggleSafe mikrofiber håndklæde

Hvis din hund efter en tur i det våde element skal tilbage til sin plads i bilen, eller bare indenfor i hjemmet, er det selvfølgelig vigtigt at du kan tørre din hund først. Snuggle Safe Microfiber Håndklæde er ekstremt absorberende og tørrer således op til fire gange hurtigere end et konventionelt håndklæde. Det er især anvendeligt, fordi visse hunde helst bare vil have det overstået, så de bare kan hoppe op på bilsædet eller lægge sig på sofaen. I og med håndklædet kan foldes nemt, er den også ideel når du er ude at rejse. Det praktiske håndklæde fås i to forskellige størrelser.

drikkefontæne

•        Drikkefontæne

Ligesom det er vigtigt for mennesker, så er det også vigtigt for hunde, at de drikker nok. Det gælder selvfølgelig især i de varme sommermåneder. Et værktøj, der især vil stimulere din hund til at drikke er en drikkefontæne. Her får man altid frisk, klart vand, så det er en uudtømmelig kilde til sundhed. Det samme formål har selvfølgelig en vandskål. Din hund bør altid få nok vand hvis du er undervejs, især ved meget høje temperaturer.

Vi håber at have givet dig en masse inspiration og ønsker dig en dejlig sommer sammen med din hund!

Vores mest hjælpsomme artikler

Familiehunde: Råd & populære racer

Trofast følgesvend, legekammerat og sjæleven: børn elsker hunde, og næsten ethvert barn ønsker at have deres egen "pelsven". Men for at samlivet mellem barn og hund forløber som det skal, bør man følge nogle få regler. Du kan finde ud af, hvilke der er, og hvilke racer der er særligt børnevenlige.

At føre hund og kat sammen

Er i som hund og kat? Ordsproget siger, at hunde og katte ikke kan udstå hinanden. Selvom det siges, at de slås hele tiden, så kan de sagtens leve fredeligt sammen - hvis man som ejer har en god portion tålmodighed. Find ud af, med hvilke tricks, sammenføringen af hund og kat kan komme til at fungere.