Top 8 sommertilbehør til din hund

Sommertilbehør til din hund

Vi præsenterer her nogle lækre sommerprodukter, der kan gøre din hunds sommer endnu bedre. Se hvilket sommertilbehør til hunde, der kan hjælpe din hund i sommervarmen eller sørge for masser af sjov leg.

Hundebriks Palmer

Med denne briks i det sommerlige palmedesign kan du hente ægte feriefornemmelse ind i dit hjem. Den har en polstret, behagelig pude, der er udformet med tropeblade på begge sider.

Den robuste ramme er lavet af bambus og naturtræ, hvilket sikrer, at den står fast, og hæver sengen op så der opstår kølende luftcirkulation nedenunder. Det holdbare, hvide kunstfibersejl er vandafvisende og gør det muligt at bruge liggestolen med eller uden ekstra pude. Dette gør den smukke og hyggelige hængekøje til et nyttigt og dekorativt blikfang.

Dog Keep Cool Hundepool

En hundepool er bare et hit på en varm sommerdag, og det er her “Dog Pool Keep Cool” kommer ind i billedet. Din hund kan plaske rundt efter hjertens lyst. Denne pool er lavet af slidstærkt plast, så materialet kan holde til, at din hund rigtig tumler rundt. Den skridsikre bund er med til at sørge for, at hunden ikke glider rundt – det kunne ellers hurtigt spolere hele legen. Denne pool har ingen luftkamre – så behøver du ikke puste den op, og du begynder ikke at svede her i varmen.

KONG Wet Wubba

KONG Wet Wubba er lavet til hunde så de kan have sommersjov ved vandet. Legetøjet er lavet af slidstærkt neopren og er perfekt til leg ved og i vand.

En anden fordel ved KONG Wet Wubbas er, at den er meget robust, så selv store og meget store hunde kan hive og flå i den. Legetøjet er perfekt egnet til udendørs leg – på stranden, i parken eller i skoven.

Chuckit! Ultra Fetch Stick

En slidstærk ledsager til actionfyldte lege med din hund: Chuckit! Ultra Fetch Stick er et sikkert og robust alternativ til træpinde eller grene. Kastepinden er lavet af 100% naturgummi og er lige så velegnet til kaste lege på land, som til brug i vandet.

Materialet kan flyde på vand, så pinden synker ikke. Derudover sikrer de stærke orange og blå farver, at du hurtigt kan finde pinden – hvad enten den er landet i vandet, et eller andet sted på stranden eller forsvundet i græsset.

Trixie Friends on Tour stålflaske med drikkeskål

Ideel til rejser eller til sports- og fritidsaktiviteter uden for hjemmet: plastlåget på denne flaske i rustfrit stål fungerer også som en drikkeskål til din hund.

Når I på varme dage går en tur eller er undervejs på cyklen, kan du bare tage hætten af og bruge den som en skål til drikkevand. Derefter skrues låget på igen, og flasken kan lægges sammen med din bagage uden at du risikerer, at indholdet løber ud.

KONG Aqua hundelegetøj

Dette vandlegetøj, der hopper uforudsigeligt rundt i vandet, lover køligt-vådt sommerspas uden ende til din hund. KONG Aqua er også fantastisk til hundetræning og er perfekt til apportlege.

Legetøjet er fremstillet af robust naturgummi, og med snoren vil du kunne kaste den meget langt, så din hund kan få ekstra meget motion i sin iver efter at fange den og bringe den tilbage til dig. Signalfarven gør det nemt for din hund at finde den, selv hvis den lander i tæt buskads.

Ferplast Atlas Professional transportkasse

Sommertid er også rejsetid. Ferplast Atlas Professional transportkasse gør rejsen behagelig og stressfri for dig og dit kæledyr, hvad enten det er i bilen, i toget eller hvis du skal ud at flyve.

En skål til mad eller vand ved lågen sikrer trivsel. Derudover er transportkassen optimalt ventileret, idet slidser sikrer optimal luftcirkulation.

Ferplast transportkassen sættes fast med sikkerhedskliklåse på siderne. Så er du sikret. Det betyder, at en lås skal skubbes til side, før clipsen kan frigøres, og det gør kassen ekstra stærk og stabil.

Afkøl hunden om sommeren

  • Sørg for at have nok vand at drikke

Ikke kun mennesker skal drikke rigeligt med vand på varme sommerdage. Hunde bør også til enhver tid have friskt vand til rådighed. Du kan placere skåle fyldt med vand flere steder i huset. Selv når du er ude, skal din hund altid drikke nok vand. Særlige drikkeflasker eller rejseskåle er egnede.

  • Giv din hund en pause om sommeren

Hundesport og andre anstrengende aktiviteter på hunden bør undgås i varmen. Ture skal også være korte, så hunden ikke udsættes for for meget varme. Hvis en hund bliver overanstrengt, kan det føre til hedeslag. Hvis din hund halser mere end den plejer, skal den straks føres til et skyggefuldt eller køligt sted for at sænke kropstemperaturen.

  • Gå ture på det rigtige tidspunkt

Husk at undgå den intense middagsvarme. Det er bedre at gå en tur om morgenen eller aftenen. På den ene side er det nyttigt for at forhindre hedeslag hos hunde. På den anden side kan man undgå at hunden får forbrændinger på poterne mens I er ude på den varme asfalt.

  • Korrekt pelspleje

Især langhårede hunde bør børstes regelmæssigt. Det fjerner løse hår fra pelsen. Hos nogle hunderacer er det også muligt at forkorte pelsen. Du skal samtidigt sørge for, at der er nok pels så den kan beskytte mod solen. Derfor bør du være forsigtig med at fjerne for meget pels. Hvis du er usikker, kan du altid få god råd hos din dyrlæge eller en hundefrisør.

  • Sørg for, at der kan leges i vandet

Når det er varmt nyder hunde et køligt bad – ligesom mennesker gør det. Tag ture til søen, åen eller stranden. Så kan I have det sjovt sammen. Hvis du ikke lige bor i nærheden af vand, kan du købe et hundebassin. Hvis du gerne vil holde din hund beskæftiget kan du tilbyde din hund svømmelegetøj i alle farver og former.

  • Sørg altid for, at din hund kan trække sig tilbage kølige, skyggefulde pletter

For at din skat ikke bliver udsat for den brændende sol, er det vigtigt at du sørger for mulighed for skygge. Hvis du har have kan du bruge parasoller eller træer. En kold måtte eller et vådt håndklæde køler også. Sørg også for, at hjemmet ikke bliver for varmt i løbet af dagen, for eksempel ved at rulle for med gardiner og persienner.

Vi håber at have givet dig en masse inspiration og ønsker dig en dejlig sommer sammen med din hund!

Vores mest hjælpsomme artikler
5 min

10 tegn på, at din hund er glad

"Hvordan ved jeg, at min hund er glad og har det godt?". "Hvordan ved jeg, at jeg gør alt rigtigt, og at den har et godt liv med mig?". Det er spørgsmål, som mange hundeejere står overfor.

7 min

5 gode grunde til at få en voksen hund

Lad os være ærlige: en lille, fluffet hvalp er lige til at dåne over. Voksne hunde, som f.eks. fra dyrehjem eller dyreinternat, har tit dårlige chancer overfor så meget nuttethed. Det er en skam, fordi det har sine fordele at få en ældre hund. Hvad består de af og hvorfor mange fordomme om voksne hunde ikke stemmer, kan du finde ud af her.