Den anmodet side kan ikke findes

Bare rolig, Det sker. Linket du har klikket på kan være fjernet eller måske var der en stavefejl?

Til hjemmesiden

Vores mest hjælpsomme artikler

Kat Kattepleje & Sundhed

Kattealder

En hunds alder kan som bekendt let udregnes: Et hundår svarer til syv menneskeår, hvor det dog også kommer an på hundens race og vægt. Så hvordan bestemmer du katte alder? Og hvor gammel bliver katte overhovedet? Fra hvilken alder anses katte som værende seniorkatte?

Kat Til katteejeren

Elsker min kat mig? 10 tegn, der beviser det

Katten viser nogle gange mere, nogle gange mindre, hvordan den elsker sin ejer, og det bunder i dens tendens til at have en omskiftelig og hemmelighedsfuld natur. Nogle gange er det også bare fordi den har en lidt mere subtil måde at vise det på end f.eks. hunde. En kattekender vil nok alligevel være i stand til at genkende deres tegn på kærlighed. Jo mere du stoler på dine instinkter - ligesom din kat gør - vil du kunne se og føle, hvor meget din elskede kat elsker dig.
Hund Hundepleje & Sundhed

Når hundens løbetid kommer

Også selvom tævens løbetid er en helt naturlig proces – så giver hundens mærkværdige opførsel, pletter på tæpperne og angst for uønskede svangerskaber hundeejere mange bekymringer. Her er alt, hvad du har brug for at vide om din tæves løbetid og hvordan i sammen klarer den uden stress.

Seneste artikler

Kat Kattekillinger

I 6 faser fra kattekilling til voksen kat: Killingers udvikling

Hvor længe vokser katte, og hvor store bliver de? Dette afhænger på den ene side af dens genetiske arv, men på den anden side også af eksterne faktorer som f.eks. ernæring. Kattens vækst kan opdeles i seks vækstfaser. Hvis vi kender disse, kan vi give vores kattekillinger en perfekt start på et sundt liv og støtte dem bedst muligt i udviklingen til voksen kat.