Hill´s Brand Shop

Hill's kvalitets dyrefoder

Hill´s Brand Shop

Hill's kvalitets dyrefoder

HILL'S PET NUTRITION: VIDENSKABELIGT TESTET KVALITETS DYRFODER


Vores biologisk baserede ernæring er et skridt foran og gør en forskel, som du kan se, mærke og stole på – hele vejen fra din firbenede vens første tid som hvalp eller killing til dens ældre dage. 

Om Hill's

En fremsynet tilgang til dyrefoder

Hos Hill's tænker vi altid på hvad der bliver det næste, så du og din hund eller kat kan nyde nuet. Vores foder til hunde og katte er med til at gøre en forskel, som du kan se, mærke og stole på – fra at hjælpe din hund med at opnå en sund vægt til at give din ældre hund eller kat mere strålende øjne.

Læs mere
Clicically proven benefits
Om hill's

En forskel du kan se, mærke og stole på

Videnskabelig ernæring

VIDENSKABELIG ERNÆRING

Alt foder fra Hill's er udviklet af et team af dyrlæger, ernæringseksperter og forskere med speciale i foder.

Godkendt af dyrpartnere

Godkendt af dyrpartnere

Vores globale Pet Nutrition Centre hjælper med at udvikle foder, der er et skridt foran, så din hund eller kat kan få det bedste liv.

Hill's mad, internater og kærlighed

Hill's mad, internater og kærlighed

Vores globale Pet Nutrition Centre hjælper med at udvikle foder, der er et skridt foran, så din hund eller kat kan få det bedste liv.

Hill's foder specielt skræddersyet til hunde og katte

Er du på udgik efter et specialfoder udviklet af dyrelæger til din hund eller kat? Her er et par interessante facts omkring Hill's mærket: Hill's har to kendte produktlinjer af foder: Hill's Science Plan & Hill's Prescription Diet. I alt 150 dyrelæger og ernæringseksperter arbejder sammen om at udvikle sammensætninger og opskrifter med afstemte ingredienser og mere end 100 forskellige næringstoffer til Science Plan og Prescription Diet produktlinjerne. Både Science Plan og Prescription Diet er produceret under strenge regulationer og høje hygiejnestandarder for at sikre en høj sikkerhed og kvalitet for dit kæledyr. Hill's Science Plan og Hill's Prescription Diet tilbyder et bredt sortiment af prdukter, der er skræddersyet til dit kæledyrs enkelte behov. 

Leder du efter det rigtige Hill's hundefoder eller kattefoder?

Mærket tilbyder et bredt sortiment af højkvalitets Hill's tørfoder og Hill's vådfoder. Hill's hundefoder og Hill's kattefoder er delt op i mærkerne Hill's Science Plan og Hill's Prescription Plan. Science Plan tilbyder alt som dit raske kæledyr behøver gennem alle livets faser. Fra hvalp og killing til senior, men også til voksne hunde eller katte med specielle krav. 

Har din dyrelæge foreslået et specialfoder til din hund eller kat?

Som tillæg til Hill's Science Plan, der primært udvikler produkter til raske kæledyr, omfatter Hill's Prescription Diet en masse specielle produkter henvendt til hunde og katte med forskellige sundhedsproblemer.


Leder du efter velsmagende godbidder til din hund?

Alle elsker at gøre sin bedste ven glad, ved at belønne og forkæle den med lækre godbidder. Desværre er det i den forbindelse ofte svært at tage hensyn til hundens behov. Udover Hill's Science Plan og Hill's Prescription Diet, har Hill's derfor udviklet deres egen Hill's snacks linje, der tager hensyn til hundens individuelle behov. Her kan man derfor finde godbidder specielt henvendt til hunde med tendens til overvægt eller sensible hunde.