Nødhjælp til jordskælvsofre i Tyrkiet og Syrien

Nødhjælp til Syrien og Tyrkiet

De ødelæggende virkninger af de kraftige jordskælv i det nordlige Syrien og Tyrkiet har rørt vores hjerter dybt. Vi kan næsten ikke forestille os den alvorlige situation hvor tusindvis af mennesker og kæledyr har mistet deres hjem og deres kære. I de berørte områder yder mange dedikerede organisationer nødhjælp og gør en kæmpe indsats. Sammen med jer, vores loyale kunder, vil vi gerne støtte disse organisationer og bidrage til den hårdt tiltrængte hjælp.

zooplus donerer 25.000 €

zooplus har allerede igangsat en donation på 25.000 euro til nødhjælp til jordskælvsofrene gennem det tyske Røde Kors (https://www.drk.de)

Hvordan kan du hjælpe?

Hele marts 2023 kan du donere dine zooPoint til en velgørenhedsorganisation, der hjælper mennesker og kæledyr i nød i de jordskælvsramte områder.

Sådan hjælper zooplus

zooplus fordobler alle donerede zooPoint i perioden fra 01.03. – 31.03.2023. Hele donationen går til jordskælvshjælp.

Hjælp os og doner dine zooPoint

Selv en lille beløb kan hjælpe dyr og mennesker i nød. Vælg, om du vil donere 25, 50, 100, 250 eller 500 point, læg donationen i din indkøbskurv og fuldfør ordren.

25 zoopoint
50 zoopoint
100 zoopoint
250 zoopoint
500 zoopoint

* Vigtigt: For at donere zooPoint skal du placere en ordre til en værdi af mindst 149kr. Præmier kan kun indløses via din Mit zooplus-kundekonto. Flere oplysninger om vores bonus program kan findes her.

Din støtte kommer til at gå til disse organisationer

Humane Society International

HUmane Society International
HSI hjælper dyr der er kommet til skade eller påvirket af jordskælvet

Humane Society Internationals (HSI) katastrofeberedskabsteam yder hjælp lokalt for at hjælpe dyr, dette inkluderer førstehjælp for sårede dyr, oprettelse af feltveterinærhospitaler samt skaffe tiltrængt mad, vand og veterinærforsyninger . Derudover har grupper med HSI's støtte været i stand til at udsende dyrlæger og leje køretøjer for at bringe veterinær- og nødhjælpsforsyninger der hvor der er brug for det og direkte hjælpe dyr og deres mennesker, der er ramt af jordskælvet.

FNs Flytningsorganisation

UNHCR
Humanitær nødhjælp i områder ødelagt af jordskælvene

UNHCR (FNs flytningsorganisation) i samarbejde med andre FN-organisationer reagerer med en akut støtte til både flygtninge og værtssamfund i de områder, der er hårdt ramt af de ødelæggende jordskælv i Tyrkiet og Syrien. Nødhjælpen omfatter tæpper, mad, køkkensæt, madrasser og telte. Luftbroer og konvojer bringer nødvendige forsyninger ind. For at nå det nordvestlige Syrien transporterer UNHCR også desperat tiltrængt hjælp via grænseoverskridende konvojer fra Tyrkiet, hvor familierne kæmper for at beskytte sig selv efter katastrofen, idet de skal sove udendørs i meget kolde temperaturer.

Andre dyrevelfærds projekter hos zooplus

Vi står sammen om dyr i nød!

*Vejl. pris = Vejledende pris **Leveringsbetingelserne er gældende 

"Normalt" = Den laveste pris på varianten inden for de seneste 30 dage.

Betalingsformer

leveringspartnere

  • GLS
  • Postnord

Sikkerhed

Følg zooplus

  • Appstore
  • Google Play