Cosma vådfoder

Cosma vådfoder

Ren smag og ren kærlighed!

Ansvarlige katteejere sætter pris på højkvalitets ernæring til deres stuetiger. Cosma kattefoder består af 100 procent naturlige ingredienser, en særlig høj andel af kød eller fisk og ingen tilsætningsstoffer. Raffinerede opskrifter overbeviser den kræsne kattegane og understreger den rene smag af udvalgte ingredienser på en naturlig måde. En artstilpasset kost til gavn for din kat!

Cosma Original

Cosma Original er et førsteklasses foder af saftigt kød eller delikat fisk i filetkvalitet. Hver variant indeholder en proteinkilde i velsmagende gelé. Det rene tilskudsfoder med naturlige og højkvalitets ingredienser indeholder ingen kunstige smags-, konserverings- eller farvestoffer og bidrager til en artstilpasset ernæring. En unik smagsoplevelse!

Cosma Asia

Cosma Thai / Asia består af en masse frisk, saftigt kød, delikat fisk eller lækre skaldyr i velsmagende gelé, forfinet på eksotisk og let vis med ris. Hver variant indeholder to eller flere slags protein. Det rene tilskudsfoder i filetkvalitet med naturlige og højkvalitets ingredienser indeholder ingen kunstige smags-, konserverings- eller farvestoffer og bidrager til en artstilpasset ernæring. En unik smagsoplevelse!

Cosma Nature

Cosma Nature er et naturligt, førsteklasses kattefoder i filetkvalitet med en særlig høj kød- eller fiskandel på 75 %. Alle ingredienser bliver skånsomt kogt i egen saft. Det rene tilskudsfoder i filetkvalitet med naturlige og højkvalitets ingredienser indeholder ingen kunstige smags-, konserverings- eller farvestoffer og bidrager til en artstilpasset ernæring. En unik smagsoplevelse!

Cosma Soup

Cosma Soup af det bedste kød eller fisk i en delikat bouillon forsyner din kat nydelsesfuld med væske. Den kornfri suppe er tilberedt med naturlige ingredienser og indeholder ingen kunstige smags-, konserverings- eller farvestoffer. En fryd for din pelsnæses øjne og gane!