Cosma snacks

Cosma Snacks

Katte elsker Cosma Snackies!

De populære Cosma Snackies, Snackies XXL, Jelly og Snackies DUO er naturlige, kornfrie kattesnacks af rent kød eller fisk. De enkelte stykker frysetørres skånsomt, så de vigtige næringsstoffer og den fulde og naturlige smag bevares. Cosma Snackies anbefales af både avlere og dyrlæger, da de både er sunde og nyder særlig høj accept, i kraft af den naturlige smag.

Cosma Jelly

Den nye kornfri gelé-snack fra Cosma: Delikat kyllingebryst, tun eller laks i lækker, let gelé. Forkæl din kat med den nye snack til indimellem.

Cosma Snackies

Cosma snackies er naturlige kattesnacks i premium kvalitet af 100% kød eller fisk. De kornfri stykker har en intensiv smag og er meget vellidte, selv hos sensitive katte.

Cosma Snackies XXL

Cosma Snackies XXL er en naturlig kattesnack af rent kød eller fisk. De ekstra store stykker sørger for en langvarig nydelsesoplevelse og er også perfekt til alle større katteracer. De kornfri Snackies er uden tilsætningsstoffer og overbeviser med den rene, intensive smag.

Cosma Snackies Duo

Cosma Snackies DUO er frysetørrede, naturlige kattesnacks af 100 % rent, frisk kød, fisk eller skaldyr. Forkæl din kat med den dobbelte, kornfri nydelse, hver pakke indeholder 2 delikate varianter.

Cosma Snackies Minis

De populære Cosma Snackies fås nu også som mini-terninger: Cosma Snackies Minis bliver fremstillet ved en meget skånsom og tidskrævende frysetørremetode, som bevarer alle nærings- og smagsstoffer.