🎈 Vi fejrer fødselsdag!

Vi fejre Fødselsdag

Gode fødselsdagstilbud til dit kæledyr

Fødselsdag
Hip Hip Hurra - zooplus fylder 24 år!

Man fejrer ikke en stor dyrefest alene. Derfor inviterer vi dig og dit kæledyr til vores Party!

Oplev alt, hvad du har brug for til en fødselsdagsfest med pels nu: lækre festsnacks, festlige menuer, legetøj samt tilbehør - alt sammen med store rabatter!

Tjek vores andet ugentlige tilbud:

Freebie
  • Katte foder
  • Hunde foder
  • Katte tilbehør
  • Hunde tilbehør
  • fx Andre dyr
Opret en kæledyrsprofil, og modtag 250 zooPoints!Introducer os til dit kæledyr! Profil af kæledyr

Registrer dit kæledyr under "My Pet", og modtag personlige anbefalinger, fødselsdagshilsner og eksklusive kampagner til dit kæledyr.

Få mere at vide
Inviter venner nu og sikre dig gaver!Anbefal en venSikre præmier

Send dine venner dit personlige anbefalingslink. Alle venner, der bruger dette link til at bestille hos zooplus for første gang, får 10% rabat på deres bestilling!

Få mere at vide
10%
10%

Godkendt til kæledyr: Vi tester for dig

Vores nøglemedarbejdere sætter udvalgte produkter på prøve. Læs testrapporterne fra vores zooplus-kæledyr Lotti, Chewy, Lucy og Yoshi her!
Concept for lifeLucy Concept for Life

Kun udvalgte delikatesser kommer i min madskål, for som professionel kan ingen narre mig. Concept for Life Sterilised Cats er perfekt til steriliserede katte som mig, fordi det støtter mine urinveje og hjælper mig med at holde en slank linje. Jeg giver det 3 ud af 3 stjerner!

Concept for life
Katten TarzanYoshi Katten Tarzan

Selv om jeg er opkaldt efter en dinosaur, er jeg stadig meget yndefuld. Fra den øverste platform på kradsetræet holder jeg øje med alting og kan også godt lide at svinge mig fra seng til seng. Efter min powernap i kurven sliber jeg mine kløer på søjlen. Det gør mig virkelig godt!

Kradsesøjle
roccoChewy Kødtigeren

Intet slår en lækker smag af kød. Bare tanken om Rocco Mealtime får min mund til at løbe i vand. Maden indeholder også friske grøntsager. Det er især vigtigt for min ejer. Jeg vil sige, at det er en rigtig win-win-situation for os begge.

Rocco
RejsemusLotti World Wide Lotti

Jeg er en rigtig rejsemus. Min bedste ejer har købt TIAKI autostolen til mig, så jeg kan rejse komfortabelt. På vejen fungerer den som en praktisk bæretaske. Her kan jeg slappe af og tage en lur eller to. Jeg vil sige: Kæledyrs- og lur-godkendt!

TIAKI