12 x 85 g Concept for Life All Cats 10+ i sauce

  • 12 x 85 g Concept for Life All Cats 10+ i sauce
  • 12 x 85 g Concept for Life All Cats 10+ i sauce

Vådfoder i topklasse til ældre katte fra det 10. leveår. Speciel blanding af næringsstoffer, der fremmer vitaliteten. for mere information

12 x 85 g Concept for Life All Cats 10+ i sauce 4 2
2 Anmeldelser
902 zooPoint

Produktbeskrivelse

Grundlaget for et langt og aktivt katteliv er en afvejet ernæring, der passer korrekt til kattens behov. Når en kat kommer op i årene, bliver stofskiftet langsommere og kattens aktivitet daler. Det daglige energibehov kan falde med op til 40%. Muskelmassen svækkes derfor, imens fedtvævet øges.

En formindsket optagelse af næringsstoffer kan føre til mangelsymptomer, som for eksempel tør hud og mat pels. En korrekt ernæring, der er letfordøjelig, kan styrke de ældre kattes trivsel og fremme en sund alderdom.

Concept for Life All Cats 10+ passer helt nøjagtigt til din seniorkats behov og sørger for en harmonisk næringsstof-balance, så din kat får alt hvad den behøver. Med Concept for Life All Cats 10+ understøttes din kats sundhed og trivsel på helhedsorienteret måde.

Hovedingrediensen i Concept for Life er kød, kombineret med effektive kvalitetsråstoffer. En fremragende, afvejet næringsstofsammensætning, der er nem at fordøje.

Vådfoderet Concept for Life All Cats 10+ af topkvalitet er særligt udviklet til ældre katte fra det 10. leveår og er baseret på videnskabelige resultater:

  • Fremmer vitaliteten:
    Den specielle sammensætning af næringsstoffer, vitaminer og essentielle fedtsyrer, kombineret med et tilpasset energiindhold, kan hjælpe din kat med at forblive vital, når alderen sætter ind. Antioxidanter fra grøn te og morgenfrue beskytter cellerne mod aldring.
  • Understøtter nyrens funktion:
    Det formindskede fosfor- og natriumindhold aflaster nyrerne hos ældre katte. DL-methionin hjælper med at reducere dannelsen af urinvejssten.
  • Beskytter brusk & led:
    Opskriften indeholder både glucosamin og chondroitinsulfat, der styrker brusken. C-vitamin sørger yderligere for den vigtige kollagedannelse hos ældre katte.
  • Afvejet næringsstofbalance:
    Opskriften indeholder alle vigtige proteiner, fedtsyrer, fibre, vitaminer og mineralstoffer, som din kat behøver for et langt, sundt katteliv.
  • Høj accept:
    Bidderne har en tilpasset tekstur og størrelse, i kombination med lækker sauce for højeste accept
  • Udviklet i samarbejde med dyrlæger
  • Indeholder essentielt taurin
  • Praktisk portionspose:
    Altid den passende portion og derfor altid frisk, for den bedste smag og bevarelse af næringsstoffer - nem at åbne
  • Uden soja, sukker, smagsforstærkere eller konserveringsmidler til din kats ve & vel

Concept for Life – skræddersyet til kattelivet.

Ingredienser

Ingredienser:
Kød og animalske biprodukter, vegetabilske biprodukter (0,4% inulin,, 0,2 % lopppefrø, 0,02 % morgenfrue), Bløddyr og krebsdyr (0,1% grønskalsmusling), mineraler.

Tilsætninger med ernæringsfysiologiske egenskaber:
Vitamin D3 250 IE, Vitamin E 150 mg, Biotin 150 mcg, Taurin 100 mg, L-Carnitin 200 mg, DL-Methionin 200 mg, Mangan (som mangan(II)-sulfat, monohydrat) 3 mg, Zink (asom zinksulfat, monohydrat) 20 mg.

Sensoriske tilsætningsstoffer:
Grøn-te ekstrakt 200 mg.

Energi / 100 g:
(ME FEDIAF, 2013): 0,34 MJ / 80,1 kcal.

Analytiske bestanddele:

Råprotein 8.0 %
Råfedt 4.0 %
Råfibre 1.0 %
Råaske 1.5 %
Kalcium 0.33 %
Fosfor 0.22 %
Biotin 150.0 mcg
Fugtighed 81.5 %
L-carnitin 200.0 mg
Mangan 3.0 mg
Omega-3 fedtsyre 0.09 %
Omega-6 fedtsyre 0.6 %
Taurin 100.0 mg
Zink 20.0 mg
D3-vitamin 250.0 IU
E-vitamin (tocopherol) 150.0 mg
DL-methionin 200.0 mg

Foderanbefaling

Foderanbefaling ifølge producenten: Disse angivelser er retningsgivende. Det faktisk næringsbehov er afhængig af kattens alder, aktivitetsniveau og størrelse. Serveres ved stuetemperatur. Der bør altid være frisk drikkevand til rådighed.
 
Kattens vægt i kg. Servering af vådfoder pr. dag
3 kg 2 portioner
4 kg 2,5 portioner
5 kg 3 portioner
6 kg 3.5 portioner

Bedømmelser

Nyeste kundebedømmelser