1 kg Rocco Mealtime - Kylling

  • 1 kg Rocco Mealtime - Kylling

Rocco Mealtime tørfoder med kylling er det velsmagende kødmåltid til hunde. 70% animalske ingredienser, kornfri opskrift, stærk kødsmag - for ægte kødelskere!
  for mere information

(0)
Produktfotos taget af vores kunder
429 zooPoint

Produktbeskrivelse

Rocco Mealtime tørfoder er det robuste måltid til voksne hunde. Fuldfoderet består af mindst 70% udvalgte animalske ingredienser og absolut intet korn. Kødet og indmaden af høj kvalitet tilberedes på en sådan måde, at den stærke kødsmag og næringsstoffer bevares - til glæde for din firbenede kødelsker!
Rocco - kødmåltidet - nu endelig også som tørfoder! Med en masse frisk kød og indmad har Rocco vådfoderet glædet sine fans i over 10 år. Nu behøver firbenede fans af tørfoder ikke længere undvære Rocco!

Den kornfrie opskrift med mindst 70% animalske ingredienser imponerer med sin høje kvalitets sammensætning og omhyggeligt udvalgte ingredienser. Frisk kød og grøntsager kombineres på en sådan måde, at der er fuld smag og god fordøjelighed garanteret. I Rocco Mealtime er den samlede andel af animalske ingredienser 70%, hvilket sikrer en ideel forsyning med værdifulde proteiner. Tørfoderet af høj kvalitet er kornfrit og derfor meget godt tålt og også velegnet til dyr med kornintolerance. Som kulhydratkilde indeholder Rocco Mealtime letfordøjelige kartofler og velsmagende grøntsager. Fiskeolie understøtter sund hud og en skinnende frakke. Tilsætningen af grønlæbbet muslingekstrakt understøtter sunde led.

Rocco Mealtime overbeviser:
  • Fuldfoder til voksne hunde
  • 70% animalske ingredienser for et afbalanceret protein-/fedtforhold og en optimal forsyning med animalsk protein
  • Højt kødindhold for delikat lækker smag og bedste accept
  • Kornfri opskrift: Kartofler er tilsat som den vigtigste kilde til kulhydrater, letfordøjelig
  • Fiskeolie: rig på omega-3 - & - 6-fedtsyrer, vigtig for en afbalanceret diæt og vitalitet, understøtter en skinnende pels og et intakt hudstofskifte
  • Grønlæbbet muslingekstrakt: rig på chondroitin og glucosamin, understøtter leddene og vedligeholdelsen af ledbrusk
  • Helhedsorienteret og afbalanceret: for en optimal næringsprofil

Rocco Mealtime vil overbevise alle kødfans. Fuldfoder af høj kvalitet til voksne hunde af alle racer fås i størrelsen 1 kg.

Ingredienser

Rocco Mealtime er et fuldfoder til udvoksede hunde

Ingredienser:
68% frisk kylling, kartoffelstivelse, 9,5% kartofler (tørret), 2% proteinhydrolysat, roemasse (afsukret), 0,7% ærter (tørret), 0,4% gulerødder (tørret), fiskeolie, gær (tørret), græskar ( tørret), natriumchlorid, grønlippet muslingekstrakt.

Energi/kg (ME FEDIAF, 2019): 15,8 MJ / 3.776 kcal

 

Analytiske bestanddele:

Råprotein 21.0 %
Råfedt 16.0 %
Råfibre 2.0 %
Råaske 6.3 %

Foderanbefaling

Den angivne mængde foder er en rettesnor og bør tilpasses de individuelle behov for at opretholde en optimal kropsvægt. Tørfoderet skal gives tør. Frisk vand skal altid stå til rådighed.
 
Hundens vægt Dagsration
5 kg 85 - 115 g
10 kg 145 - 195 g
20 kg 240 - 325 g
30 kg 325 - 440 g
40 kg 405 - 550 g
50 kg 480 - 645 g
60 kg 550 - 740 g
70 kg 615 - 835 g
80 kg 680 - 920 g

Din hunds individuelle behov afhænger af faktorer som alder, race, aktivitet og omgivelser. At drikke er vigtigt. Sørg altid for frisk vand. Opbevar køligt og tørt.