1 kg Stephans Mühle Hestebolcher med Banan

  • 1 kg Stephans Mühle Hestebolcher med Banan
  • 1 kg Stephans Mühle Hestebolcher med Banan
  • 1 kg Stephans Mühle Hestebolcher med Banan

Sund godbid med lækker smag af eksotisk banan. Fyldt med frugt, fin og lækker - den ideelle belønning til din hest! for mere information

(0)
326 zooPoint

Produktbeskrivelse

Heste lærer hurtigere med positive oplevelser. Men netop det, at finde den rigtige belønning er ikke altid nemt. Stephans Mühle hestebolcher er den helt særlige godbid som gives til hesten sammen med et venligt ord og varmt klap: de smager godt af eksotisk banan, er nemme at dosere og hurtige at få op af lommen. Den særlige næringsstofblanding sørger for, at bolcherne er et værdifuldt tilskudsfodermiddel til alle heste. Hvad mere kan man ønske sig?

Stephans Mühle Hestebolcher med Banan i overblik:
  • Frugtig & lækker belønning til mellem måltiderne
  • Egnet til alle hesteracer
  • Med eksotisk banansmag
  • Sund, holdbar og lige ved hånden

Stephans Mühle:

Stephans Mühle hestefoder fremstilles efter nyeste videnskabelige resultater, Stephands Mühle indeholder kun udsøgte, førsteklasses og naturlige ingredienser. Alle ingredienser er skånsomt fremstillet og under nøje kvalitetskontrol. Producenten kan derfor garantere bedste kvalitet.

Det førsteklasses hestefoder fra Stephans Mühle fremstilles i Tyskland. Mange års erfaring i udvikling og produktion af hestefoder kendetegner Stephans Mühles foderprodukter, som er optimalt tilpasset din hests organisme.

Kvalitetsfoderet indeholder udelukkende udsøgte og nøje kontrollerede ingredienser. Naturligvis indeholder foderet INGEN kemiske tilsætningsstoffer, binde- og konserveringsmidler. Hos Stephans Mühle står hesteernæring på 1. pladsen hestens sundhed og velvære. Stephans Mühle ligger meget vægt på letfordøjelige opskrifter der nemt og godt optages af hesten. Stephans Mühle har oder tilpasset alle hestes behov og sørger for at foderet er egnet og nøje tilpasset.

Du kan læse mere om Stephans Mühle Hestebolcher med Banan HER

Analytiske bestanddele:

Råprotein 9.2 %
Råfedt 3.3 %
Råfibre 18.0 %
Råaske 8.0 %
Kalcium 1.3 %
Fosfor 0.5 %
Natrium 0.8 %