Køb zoolove produkter og doner 10% til dyr i nød!

Det er nemt at hjælpe med vores nye charity-mærke „zoolove by zooplus“: Hver gang du køber, støtter du de dyr, der ikke er så heldige at have en varm kurv og en kærlig familie: 10% af salgsprisen (ex. moms) fra hvert eneste solgte zoolove-produkt går nemlig til danske dyreværnsorganisationer.

Derved hjælper du også dit eget dyr. zoolove hjælper! Lille indsats, stor virkning!

Sortimentet fås kun på zooplus og omfatter premium-vådfoder, snacks og tilbehør til hunde og katte – du finder helt sikkert noget til dit eget kæledyr!

Hvem støtter zoolove lige nu?

Lige nu støtter zoolove den århusianske forening Trinitas, der træner og certificerer psykiatriske servicehunde, terapihunde og læsehunde.

Trinitas har siden 2014 certificeret 6 ekvipager - med 2 nye på vej samt 10, der trænes rundt om i landet - til glæde og gavn for mennesker, hunde og samfund.

Trinitas ejer ikke selv de hunde, de træner. Hundenes ejere involveres i træningen fra første færd og gennemgår altså sammen med hunden en udvikling, som kommer begge til gode. Gennem Trinitas er der både mulighed for at få hjælp til at finde den rette hund og til at certificere nuværende hund.

Trinitas er en socialøkonomisk forening, men benytter i øjeblikket udelukkende frivillig arbejdskraft og er derfor meget taknemmelige for alle donationer.

zoolove sortimentet kan kun købes hos zooplus. Det omfatter et udvalg af førsteklasses foder og snacks samt lækkert tilbehør til både hunde og katte. Forkæl din firbenede ven og vær med til at gøre en forskel. Med zoolove er det utrolig nemt!

Lille indsats - stor virkning! Se produkterne:

Vi på zooplus elsker dyr. Som dyreelsker ved du sikkert allerede, hvad vores firbenede venner behøver: en varm seng, sund mad, masser af legeplads, lange gåture samt - mest af alt - en familie, som holder af dem. Desværre er det langtfra sådan for alle: alt for mange katte, hunde og smådyr er overladt til sig selv. De heldigste bliver fundet og hjulpet af dyreværnsorganisationer. Her bliver de passet og plejet og ofte hjulpet videre til et kærligt hjem. Af egen erfaring ved vi, at dyreværnsforeninger og –hjem tit afhænger af frivillige donationer for at kunne klare sig økonomisk. Vi ønsker naturligvis at støtte deres prisværdige indsats sammen med dig. Derfor har zooplus sat charity-mærket „zoolove“ i verden. Konceptet er helt enkelt: 10% af salgsprisen (ex. moms) fra zoolove produkterne går direkte til dyrevelgørenhed.